Prince Double H

King of albanian Rap

 

Per inatqor - per gangsterat e internetit.

Te dashur inatqor dhe gangstera te internetit. E qi qe ju mungon sensi jetes dhe keni deshir dikun mu qfry e me mledh gjynahe. Kshtu qe po jau dha mundsin ktu per fyrje, sharje, ofendime ndaj Princit, kshtu qe ndoshta jeta juve e zeze ju duket pak ma e mir kur hini e folni per dikon keq.


Byjrum ktu e keni, veq mendoni mir, se ne diten e gjykimit do te pergjigjeni per te gjitha: