Prince Double H

King of albanian Rap

Propozo nje teme këngë!!!

Keni deshir qe ta ndegjoni ndonje keng apo tem tjeter nga Princi, ather propozo temen, stilin apo deshiren dhe Princi do te realizon ato tema apo propozime qe i pershtaten.