Prince Double H

King of albanian Rap

XHIHADI JEM

Xhihadi jem nuk eshte vetem nje rradhi kengesh. Xhihadi jem eshte bindja ime personale dhe rruga jem qe nuk lejon kurfar lloj kompromisi. Kur eshte puna per islam dhe shqiptari ja ku me ke.

Xhihadi jem shpeshher u kopiju por me lejen e Allahut eshte dhe do te mbet gjithmon i pa arritur.


XHIHADI JEM 1 - Diss Don Anton Kqires

XHIHADI JEM  2 - Diss Islamofobav (Myftarovic, Dedaj, Kadare etj.)XHIHADI JEM 3  - PJESA 1- Diss IslamovobaveXHIHADI JEM  3 - PJESA 2 -Diss IslamovobaveXHIHADI JEM  4 - Diss Islamovobave